Förälder läser med barn, logotyper och språkstegensymbol

Inspirationsdag 27 april

Äntligen är det återigen dags för en gemensam Språkstegenkonferens för alla språkstegare i alla verksamheter i Blekinge och Kronoberg.

Allt sedan Språkstegens start har tvärsektoriella kunskapsdagar varit viktiga för att sprida information, få goda exempel och känna ägarskap. Språkstegen, det är vi, alla som möjliggör arbetet för de yngsta barnens språkutveckling. Nu är det äntligen dags för ett nytt tillfälle. 27 april. Värd är Språkstegens arbetsgrupp, kostnaderna bär Region Blekinge och Region Kronoberg.

Vi vill att förmiddagen ska vara fylld av inspiration och information och passa både dig som är helt ny i arbetet och dig som varit med sedan start. Det kommer bland annat att erbjudas goda exempel, information, möjlighet till erfarenhetsutbyte och som vanligt ett författarsamtal med småbarnsboksskapare.

Dagen är digital för att den ska kunna vara gratis och lättillgänglig. Och du kommer ändå ändå att kunna samtal i smågrupper med språkstegenkollegor.

Denna gång är förmiddagen i sin helhet vikt bara för den som arbetar i Blekinge och Kronoberg. Men kl 11-12 öppnar vi upp för resten av Sverige att vara med och lyssna till ett författarsamtal med bilderboksskaparna Ann och Ebba Forslind, mor och dotter i samtal med Sara Wijk.

Läs om om vårt härliga program och hitta anmälningslänk.