Om webbplatsen

Biblioteksutveckling.se är en av Region Blekinges externa webbplatser. Vi har som mål att våra webbplatser ska vara vara användbara, tillgänglig för alla samt fungera i alla plattformar. Denna webbplats är skapad i publiceringsverktyget Sitevision.

Tillgänglighet

Biblioteksutveckling.se ska vara tillgänglig för alla. Vi försöker skriva kortfattat och enkelt, strukturera informationen på ett tydligt sätt och undvika tekniska lösningar som försvårar för dig. Vi har också byggt webbplatsen så att den ska vara tillgänglig för alla oavsett om du har en äldre dator, surfar från en mobiltelefon, använder modemuppkoppling eller har någon funktionsnedsättning.

Anpassning av webbplatsen

Ändra storlek på texten kan du också göra direkt i din webbläsare. Hur man gör detta beror på vilken webbläsare du använder. I de flesta fall finns dessa inställningar i Visa-menyn ("View" om du använder ett engelskt program).

Mobil webbplats

Biblioteksutveckling.se fungerar lika bra oavsett om du väljer att använda en dator, en mobiltelefon eller en surfplatta för att besöka den. Webbplatsen anpassas automatiskt efter vilket medium du använder.

Cookies

Den här webbplatsen innehåller så kallade cookies.

Personuppgifter

När personuppgifter publiceras på en webbplats blir de tillgängliga över hela världen, även i länder som saknar integritetsskydd för personuppgifter. Harmlös information, exempelvis namn, får publiceras på internet utan den registrerades samtycke. Läs mer om Dataskyddsförordningen och hur Region Blekinge hanterar dina personuppgifter. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.