30 maj 2024 kl. 13.00-14.00

Eftersnack Bokstart 10 år!

Tid: 30 maj kl. 13.00 - 14.00
Plats: Digitalt

Språkstegen är en del av Bokstart som är den nationella satsningen på små barns språkutveckling. Bokstart började som ett pilotprojektet för tio år sedan för att främja läsning hos de minsta.

Tillsammans med hela Sverige vill vi nu alla vara med och fira på det sätt som Kulturrådet valt: En riktigt fin fortbildningsförmiddag den 30 maj kl 9-12 Länk till annan webbplats. med både utblickar i världen men också med goda verksamhetsexempel.

Språkstegens regionala arbetsgrupp bjuder också in alla språkstegare i Blekinge Kronoberg som vill till ett Eftersnack! Här kan vi samtala om det vi sett och hört i ett digitalt eftermöte kl 13-14. Blir vi många gör vi det med panel och i disussionsgrupper. Blir vi få gör vi det i helgrupp. För att vara med på båda träffarna måste du alltså anmäla dig separat till Bokstarts förmiddag (se länk ovan) och separat till vårt eget Eftersnack! Samtalen leds av leg logoped Annika Sundström och Lisa Elmers, biblioteksutvecklare. Båda är med i Språkstegens arbetsgrupp.
För vem: Eftersnacket är för dig som på något sätt arbetar med Språkstegen/ Bokstart i Blekinge och Kronoberg.
Anmälan till Eftersnack: Du anmäler dig till eftersnacket här Länk till annan webbplats. senast den 27 maj.