27 april 2023 kl. 08.30-12.30

en kvinna läser i en pekbok tillsammans med ett litet barn. Loggor för region Kronoberg, region Blekinge och  biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg samt språkstegens gröna symbol

Inspirationsdag Språkstegen

Tid: 27 april kl. 8:30-12:00
Plats: Digitalt via Zoom

Äntligen är det återigen dags för en gemensam Språkstegenkonferens för alla språkstegare i alla verksamheter i Blekinge och Kronoberg. Vi vill att förmiddagen ska vara fylld av inspiration och information och passa både dig som är helt ny i arbetet och dig som varit med sedan start. Det kommer bland annat att erbjudas goda exempel, information, möjlighet till erfarenhetsutbyte och som vanligt ett författarsamtal med småbarnsboksskapare.

För vem: För dig som arbetar språkutvecklande med de allra yngsta barnen och deras föräldrar i Blekinge och Kronobergs län. Vi vill ha många representanter från massor av sektorer. Du som är beslutsfattare eller arbetar ideellt i Blekinge och Kronoberg är också välkommen.

Hur: Digitalt via Zoom. Du behöver en egen internetuppkopplad dator med kamera och mikrofon eftersom vissa moment under dagen sker i grupp.

Anmälan: Anmäl dig senast fredagen den 21 april via denna länk Länk till annan webbplats.. Du som är anmäld får en bekräftelse direkt på att du är anmäld. En länk till eventet får du på mail bara några dagar före det äger rum.

Håll utkik! Här fyller vi på med program och mer information framöver.