2 oktober 2020 kl. 08.30-10.00

Träff nätverket interkultur

Plats: Digitalt
Tid: 2 oktober kl. 08.30 - 10.00

Vad: Träff för dig som jobbar med interkultur, mångspråk eller nationella minoriteterpå bibliotek i Blekinge eller Kronoberg.

Höstens första träff har temat Romska läsambassader & nationella minoriteter. Läs gärna igenom Kulturrådets informationssidalänk till annan webbplats innan träffen.

Vid detta tillfälle kommer tiden för övriga frågor att vara begränsad, men skicka gärna in förslag på frågor att lyfta ändå. Det vi inte hinner ta upp vid detta tillfälle kan vi lyfta i annat forum eller senare i höst.

Hur: Digitalt via en länk som kommer att skickas ut till alla anmälda dagen före. Du behöver inte ha ett nedladdat program utan kan delta via webbgränssnitt.

Du behöver tillgång till egen dator med kamera och gärna använda ett headset eller hörlurar med mikrofon. Är ni fler på samma arbetsplats som är med är det bäst för gruppdynamiken att ändå sitta framför varsin dator.

Anmälan: Anmäl dig senast 28 september - Jag vill anmäla mig till nätverksträffen!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster