27 augusti 2020 kl. 09.00-12.00

Nätverksträff Språkstegen

Plats: Webben
Tid: 27 augusti kl. 09.00 - 12.00

Välkomna till Språkstegen-nätverksmöte

27 augusti kl 9.00-12.00 Digital träff för alla som arbetar med Språkstegen på bibliotek

Vad: Programmet är ännu inte helt klart men vi kommer att ha med ngn gäst för ny inspiration och utblickar, utrymme att dela goda exempel med varandra, få möjlighet att prata med andra språkstegare i smågrupper och chans att ställa aktuella frågor. På vår förra nätverksträff för huvudansvariga bidrog Ida och Hanna på Karlskrona stadsbibliotek till minipauser med rörelse. Har du eller ni en sång eller ramsa med rörelse som ni kan leda oss i? Det skulle vara toppen. Hör i så fall av dig till Sara.

Hur: Digitalt via en länk som kommer att skickas ut till alla anmälda dagen före. Du behöver inte ha ett nedladdat program utan kan delta via webbgränssnitt. Du behöver tillgång till egen dator med kamera och gärna använda ett headset eller hörlurar med mikrofon. Är ni fler på samma arbetsplats som är med är det bäst för gruppdynamiken att ändå sitta framför varsin dator eftersom alla i träffen då blir mer jämlika. (Tänk er en fysisk nätverksträff där alla från ett bibliotek hela tiden sitter i klump som aldrig delar på sig och deltar som en person i gruppdiskussion och vid omröstningar. Det blir nästan lite komiskt när man tänker så.) Vi kommer att tänka på pauser och interaktion så vi inte blir uttröttade utan uppiggade!

Anmälan: Anmälan senast måndagen den 24 augusti på denna länk.länk till annan webbplats Håll utkik i mailen dagen före träffen för länk till mötet och mer detaljerad information.