Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

  Skriv ut

21 nov 2019

› Nätverksträff - tillgängliga medier och tjänster

Välkommen till en nätverksträff för dig som arbetar med tillgängliga medier och tjänster! Under dagen kommer vi att fokusera på att nå ut, hur ser vår målgrupp/målgrupper ut och hur når vi dem med vårt budskap? Dagen kommer också att innehålla gott om tid för diskussion och erfarenhetsutbyte!

För vem: Alla som arbetar med tillgängliga medier och tjänster på bibliotek i Blekinge och Kronoberg

När: Torsdagen den 21 november kl. 9.30 - 16.00. Vi börjar med drop in-fika och själva programmet drar igång vid kl. 10.00

Var: Växjö stadsbibliotek, Västra Esplanaden 7. Lokal Stora konferensrummet vån 2.

Innehåll: Marie Persson och Lena Jansson, bibliotekarier på Gävle stadsbibliotek, kommer och berättar om deras projekt "Förmedla läsning" och hur de har jobbat för att sprida kunskap om tillgängliga medier och tjänster. I sitt projekt har de träffat personal som befinner sig vardagsnära de primära målgrupperna. Efter det inspireras vi av deras arbete i en workshop. Dagen avslutas med samtal och diskussioner.

Läs gärna "Så når vi fler - Skapa förutsättningar för tillgänglig läsning" innan vi träffas! 

Övrigt: Träffen är avgiftsfri, för- och eftermiddagsfika bjuder Biblioteksutveckling på. Lunch betalas av var och en. De som vill äter tillammans i restaurang Alma på stadsbiblioteket. Meddela i anmälan om du vill vara med.

Anmälan: Görs via anmälningsformulär(öppnas i nytt fönster) senast 11 november.

Tillgänglighet: Handikapparkering i anslutning till entrén. Dörröppnare vid entrén. Handikappanpassade toaletter på alla plan. Hiss till alla plan.

Information: För mer information kontakta Emelie Lavesson, Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg, tfn 0455-73 71 62, e-post emelie.lavesson@regionblekinge.se

Välkommen!

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

Valhallavägen 1 
371 41 Karlskrona
Besöksadress: Ronnebygatan 22

Box 1202
351 12 Växjö
Besöksadress: Västra Esplanaden 7