Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

  Skriv ut

30 nov 2017

Nätverksträff - interkultur

Välkommen till nätverksträff för interkultur torsdagen den 30 november kl. 9.30–15.30 på Växjö stadsbibliotek. Vi träffas i stora sammanträdesrummet i personaldelen, ring på personalingången på plan 3. Vi börjar med fika och börjar träffen kl. 10.00.

Temat för dagen är Vad gör vi nu? Vi vill lyfta frågan vad som händer på biblioteken efter den stora anstormningen av nyanlända 2015. Hur är läget nu? Hur se utmaningarna ut? Hur arbetar vi vidare?

Förmiddagen har fokus medier och medverkar gör Krister Hansson, chef på Internationella biblioteket, som berättar vad som händer på IB och vilka utmaningar de har. Här öppnar vi för dialog om hur bibliotekens behov ser ut och hur IB kan möta det. I anmälningsformuläret kan du skriva in om du har någon fråga i förväg eller om det är något särskilt du vill att Krister ska ta upp. Därefter fortsätter diskussionen utifrån medieförsörjningsperspektivet.

På eftermiddagen fokuserar vi på verksamheten. Då vill vi att ni delar med er av vad som händer på era bibliotek. Vad har ni på gång? Vad funkar bra? Vad kan bli bättre? Vad skulle ni vilja göra? Här finns det möjlighet att testa tankar och idéer. I anmälningsformuläret kan du ange om du i förväg vet att du vill presentera något eller ta upp något till diskussion.

Träffen är avgiftsfri men lunch betalas av var och en.

Anmäl dig senast 21 november via formuläret.

Tillgänglighet:  Handikapparkering i anslutning till entrén. Dörröppnare vid entrén. Handikappanpassade toaletter på alla plan. Toalett med dörröppnare på plan 1. Hiss till alla plan. 

Kontakt: maria.lundqvist@regionblekinge.se 

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

Ett samarbete mellan Region Blekinge och Region Kronoberg

Region Blekinge
371 81 Karlskrona
Besöksadress: Ronnebygatan 22

Box 1202
351 12 Växjö
Besöksadress: Västra Esplanaden 7