Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

  Skriv ut

4 okt 2016

Nätverksträff - Barn, Unga & Bibliotek

Karlshamn

Program
Denna dag blir det mycket utrymme för att lära av varandra. Vi får också titta runt på Karlshamns biblioteks barnavdelning som ligger i Citygallerian  och höra hur det är att ha en mindre yta men massor av nya barn tack vare den nya placeringen. Paula Högström från Växjö stadsbibliotek berättar också om sina otraditionella bokklubbar för mellanåldern.

Detaljerat och utskriftsbart programmet hittar du här.

För vem?
För dig som arbetar med barn & unga på något av folkbiblioteken i Blekinge eller Kronoberg. Du kan vara assistent, bibliotekarie, bibliotekspedagog eller något annat. Du som jobbar i Kronoberg är precis lika välkommen som den som arbetar i Blekinge. Vi lägger en nätverksträff i varje län och på olika veckodagar för att så många som möjligt ska kunna vara med.

Kostnad
Dagen är avgiftsfri. Karlshamns bibliotek bjuder på morgonfika och Biblioteksutveckling på eftermiddagsfika. Lunch betalar var och en själv.

Anmälan
Anmäl dig senast den 28 september.

Hitta hit
Biblioteket ligger i Citygallerian i kvarteret mellan Ågatan och Kyrkogatan. Åker du kollektivt? Stationen ligger nära biblioteket. Kommer du med bil och behöver parkera? Detta kan man göra på ett flertal ställe i närheten av biblioteket. Lättast är att parkera i P-huset som tillhör gallerian. Det finns två p-däck ett med infart från Ågatan och ett med infart från Kyrkogatan. Det kostar 10 kr i timmen.Gratisparkering finns vid högskolan ca fem minuters gångväg från biblioteket, men den blir stabbt full tidigt på dagen.

Kolla in kartan för att hitta P-platserna eller hitta från stationen till biblioteket.

Tillgänglighet
Karlshamns bibliotek och Lokstallarna

Information
Frågor om dagen besvaras av Sara Wijk, verksamhetsutvecklare hos oss på Biblioteksutveckling. Tel 0455-32 20 54 mail sara.wijk@regionblekinge.se

Välkommen!

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

Ett samarbete mellan Region Blekinge och Region Kronoberg

Region Blekinge
371 81 Karlskrona
Besöksadress: Ronnebygatan 22

Box 1202
351 12 Växjö
Besöksadress: Västra Esplanaden 7