Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

  Skriv ut

30 jan 2018

Förvandla ditt bokprat till en berättarföreställning

Plats: Folkets hus, Östra storgatan 24, Olofström. Lokal: Klockrike.

Tid: 30 januari kl 10.00 – 16.00

Den som kan berätta fångar människor i alla åldrar. Hos lyssnaren väcks känslor, inre bilder, fantasier och igenkännande. Berättelser förmedlar budskap, värderingar och kunskap. En bra historia stannar kvar i minnet, får vingar och sprids. Berättarkursen är praktisk.  Tillsammans med Ida Junker, som är professionell scenberättare från Fabula Storytelling, får du öva ditt berättande.  Dagen innehåller berättarteknik, teori och erfarenhetsutbyte.

Fabula Storytelling är ett berättarkompani som genom årtionden utbildat tusentals lärare, talare, guider, företag, artister, bibliotekarier, präster, barn och unga i muntligt berättande.

Om du vill så kan du få möjlighet att göra en egen berättarföreställning av en valfri skräckbok för barn/ungdom inför inbjuden publik under Berättarkraftsveckan 2018, som har tema skräck. Ida Junker från Fabula Storytelling kommer då att vara med och hjälpa dig med stöd och råd.

Kursen är ett samarbete med Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg.  Anmälan senast till den 8 januari till anders.nylander@olofstrom.se. Kursen är gratis. Lunch på egen hand. Vi bjuder på fika ange önskemål om eventuella allergier.

Information om tillgängligheten på Folkets hus.

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

Ett samarbete mellan Region Blekinge och Region Kronoberg

Region Blekinge
371 81 Karlskrona
Besöksadress: Ronnebygatan 22

Box 1202
351 12 Växjö
Besöksadress: Västra Esplanaden 7