Publicerad 20 dec, 2018

Ny medarbetare - Malin Pagels

Näst på tur att presentera av våra nya medarbetare är Malin Pagels. Malin börjar hos oss 7 januari och kommer att vikariera med ansvar för barn- och unga-frågorna under Lisa Elmers föräldraledighet.

Vem är du Malin Pagels?

Jag är bibliotekarie med välsmort munläder som levt och andats böcker och läsning så länge jag kan minnas! Jag har under en tid varit sugen på att prova nya vägar inom biblioteksvärlden och är grymt taggad på att ge mig in i Biblioteksutvecklings spännande värld. På fritiden hänger jag mest med näsan i en bok, eller plockar i mitt hemmabibliotek, då min gamla barndomsdröm slog in förra året, då vi i vårt nya boende äntligen fick plats för ett rum bara vigt åt böcker. Jag har även setts halka runt i fjällen och på berg, då jag är en hängiven fjällräv.

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag kommer närmst från ett integrerat folk- och skolbibliotek på en av de största grundskolorna i Karlskrona kommun. Jag har genom åren även kuskat runt på olika bibliotek inom kommunen.

Vad ser du mest fram emot med jobbet på biblioteksutveckling?

Att få jobba och verkligen grotta ner mig i verksamheten för barn och unga, att ha möjlighet att arbeta kreativt och fundera över smarta och roliga lösningar som sen kan förverkligas ute i våra verksamheter. Att få förmånen att kunna vara ett stöd för biblioteken, och därmed i längden fortsätta vara de bra bibliotek vi är för våra barn och unga. Det ska bli spännande och superroligt!