Dekorativ bild på tre robotar som spelar musik

Publicerad 24 nov, 2017

Internetdagarna

Tips på föreläsningar från Internetdagarna

För er som inte såg Anders Mildner på vårt arrangemang Biblioteken och den digitala samtiden i Växjö är det högst rekommendabelt att ni går in och tittar på den här föreläsningen.

Föreläsningen finns på Internetdagarnas webbplats

Peter Dahlgren pratade om filterbubblor och faktaresistens i en bra föreläsning som, med hjälp av forskning, ifrågasätter om filterbubblor faktiskt existerar.

Föreläsningen finns på Internetdagarnas webbplats

Jörgen Löwenfeldt, verksamhetsansvarig på Internetmuseum, pratar om sociala mediers historia. En bra föreläsning från "tidernas begynelse" fram till idag.

Föreläsningen finns på Internetdagarnas webbplats

Pamela Davidsson från Internetstiftelsen i Sverige pratar om internetvanor. Föredraget fungerar bra som inspiration till att kika i deras statistikrapport igen.

Föreläsningen finns på Internetdagarnas webbplats

Rapporten Svenskarna och internet 2016 - En årlig studie av svenska folkets internetvanor finns på ISS webbplats

Fler föreläsningar finner du på internetdagarnas webbplats

/Weine