Publicerad 18 nov, 2019

Ge ut, komma ut, nå ut

Ge ut, komma ut, nå ut – en fortbildningsdag

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg bjuder in dig som är litteraturskapare i Blekinge och Kronoberg till en heldag om utgivning. Att komma ut på ett etablerat/professionellt förlag eller att ge ut själv. Vi har bjudit in tre gäster som tillsammans kan det mesta om bokutgivning.

Johanna Wiman är redaktör på tidningen Skriva, Sveriges ledande magasin för skrivande människor. Hon har skrivit Ge ut din bok – från manus till mål, en handfast guide till alla som vill ge ut sin bok på egen hand.

Jonas Axelsson är förlagschef på Bokförlaget Polaris. Han har arbetat i förlagsbranschen i 30 år, varav 20 inom Bonnierförlagen, mestadels som förläggare, de sista åren som litterär chef på Albert Bonniers Förlag. Han har också drivit en litterär agentur.

Ida Andersen är författare och översättare från Växjö, bosatt i Malmö. Hon har gett ut flera diktsamlingar, en roman och en fackbok på eget och mindre förlag. Ida Andersen slog igenom på bred front i somras när Bokförlaget Polaris gav ut hennes roman I oxögat.

9.30 Välkommen och kaffe
10.00 Författaren Ida Anderson och förläggaren Jonas Axelsson
12.00 Lunch
13.00 Tidningen Skrivas redaktör Johanna Wiman om egenutgivning
14.30 Kaffe och samtal i smågrupper
15.45 Avslutning
16.00 Slut

Plats: Café Mandeltårtan, Fridhemsvägen 2, Ronneby. 10 minuters promenad från resecentrum.
Datum: Onsdag 22 januari 2020
Samåkning! Samåk gärna, läs mer i anmälningsformuläret.
Anmäl dig här.

Varmt välkommen! Anmäl dig senast 10 januari. Anmälan är bindande. Vid utebliven närvaro debiterar vi 300 kronor. Vid frågor kontakta Camilla Carnmo 0766 - 36 29 76, camilla.carnmo@regionblekinge.se

Ett samarbete mellan Region Blekinge och Region Kronoberg

Region Blekinge