Publicerad 5 jun, 2019

Digilove utbildning för bibliotekspersonal

Under hösten närmare bestämt från mitten av oktober kommer BiBK tillsammans med AV-media Kronoberg kunna erbjuda bokningsbara utbildningar. Det kommer att gå till så här. Per Tikkanen från AV-media kommer att presentera en rad olika datum som han kommer att gå att bli bokad på. Ni kontaktar Per och bestämmer vad ni vill ha utbildning i och vilket datum. Kostnaderna för detta står vi på BiBK för med hjälp av projektpengar. Mer info om de ekonomiska detaljerna ber vi att få återkomma till men utbildningarna blir i alla fall avgiftsfria för er på biblioteken.

AV-media kommer att komma ut till er på plats så att så många som möjligt av personalen hos er kan delta.

De kommer att kunna erbjuda utbildningar inom följande områden:

Kompetensområde 3: Skapa digitalt innehåll

Kompetensområde 4: Digital säkerhet och integritet

Kompetensområde 5: Problemlösning bland annat digitalt innanförskap

Utbildningarna är i halvdagsformat så det går att boka t ex två olika kompetensområden för en heldagsutbildning eller samma två gånger en på förmiddagen för t ex hälften av personalen och en på eftermidagen för den resterande hälften.

Mer information om utbildningarnas innehåll i detalj kommer.

Jag har fått följande datum för workshops av Per

oktober 21, 22, 23
november 4, 8, 11, 12, 14, 18, 19, 21, 28,
december 3, 5, 10, 12, 16

Hör av er direkt till Per Tikkanen för att bestämma tid. Pers kontaktuppgifter finns på AV-medias webb. Vi börjar med ett tillfälle per kommun.