Publicerad 16 Januari, 2018

› Library Fail Camp 2018

Snart är det dags för årets Library Fail Camp i Örebro 8-9 mars! För andra året i rad bjuder Regional biblioteksutveckling Örebro län in till spännande dagar på temat FAIL. En konferens som bygger på att de som deltar delar med sig av sina misslyckande och väljer att se det som en del i en lärprocess. Anna Persson på Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg deltog 2017 och sa när hon kom hem att det här är en konferens som alla borde åka på. "Att lära sig av sina egna och andras misstag, gör att vi vågar testa mer. Det gäller för biblioteken att bli lite vågligare och testa, göra om och testa igen."

Bilderböcker som ligger i en hög.

Publicerad 15 Januari, 2018

› Artiklar om Språkstegen

Språkstegen har omnämnts i medier vid flera tillfällen de senaste dagarna.

En pojke och flicka på bibliotek

Publicerad 20 December, 2017

› Vi söker en verksamhetsutvecklare

Vill du bli vår nya kollega? Biblioteksutveckling söker en verksamhetsutvecklare för barn och unga. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning. Skicka in din ansökan senast 15 januari.

Publicerad 8 December, 2017

› Språkstegen har fått en egen webbplats

Nu är den äntligen klar, Språkstegens egen webbplats! Ta gärna en titt.

Del av Berättarkrafts logga

Publicerad 29 November, 2017

› Förvandla ditt bokprat till en berättarföreställning

Välkommen till utbildningsdagen Förvandla ditt bokprat till en berättarföreställning i Olofström den 30 januari!