Publicerad 22 September, 2017

› Nätverksträff - interkultur

Den 30 november är det dags för nätverksträff för interkultur. Träffen hålls på Växjö stadsbibliotek och temat är Vad gör vi nu? och vi lyfter frågan vad som händer på biblioteken efter den stora anstormningen av nyanlända 2015.

Publicerad 21 September, 2017

› Skolbiblioteksdag Växjö 8 november

Biblioteksutveckling bjuder in till skolbiblioteksdag på Växjö stadsbibliotek den 8 november. Här hittar du program och anmälan.

Broschyr med texten Think it, make it, share it

Publicerad 18 September, 2017

› Dags att söka projektmedel från BiBK!

BiBK vill stimulera och stödja utvecklingsarbete på biblioteken genom att ge biblioteken möjlighet att söka projektmedel. Sista ansökningsdag är för höstens ansökningsomgång är 15 oktober.

Ipad med texten Please wait

Publicerad 13 September, 2017

› Hittar du inte det du söker?

Det har försvunnit sidor på den här webben. Felet är anmält och vi väntar på att det ska åtgärdas. Om du saknar information som du borde hitta här, hör av dig.

Publicerad 5 September, 2017

› Nätverksträff: barn-unga och bibliotek

Välkommen på nätverksträff för barn-unga och bibliotek den 10 oktober på Alvesta bibliotek.