Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

Aktuellt

Publicerad 20 December, 2018

› Ny medarbetare - Malin Pagels

Näst på tur att presentera av våra nya medarbetare är Malin Pagels. Malin börjar hos oss 7 januari och kommer att vikariera med ansvar för barn- och unga-frågorna under Lisa Elmers föräldraledighet. Vi har ställt några frågor.

Publicerad 18 December, 2018

› Nya telefonnummer

Observera att vi har fått nya telefonnummer!

Porträttbild på Emelie Lavesson

Publicerad 12 December, 2018

› Nya medarbetare

Vi har ett gäng nya medarbetare! Pia Redin har varit igång ett tag på sin projektanställning. Hon arbetar med att utveckla litteraturen i Blekinge och har sin arbetsplats på Olofströms bibliotek. Malin Pagels kommer att vikariera som utvecklare barn och unga då Lisa går på föräldraledighet. Malin kommer att sitta på Karlskronakontoret. Emelie Lavessons arbetsplats blir Växjö och hon kommer till stor del att ta över Maria Lundqvists fokusområden. Malin och Emelie börjar i januari efter helgerna. Är du nyfiken på dem? Vi börjar med en intervju med Emelie.

Publicerad 27 September, 2018

› Jakttorn på biblioteket

Vårt andra bibliotek i projektet kreativa rum är nu invigt. Biblioteket är Skruv, i Lessebo kommun. Det har skapats både läshäng och kreativt bord.

Publicerad 15 Augusti, 2018

› Statistik på nytt sätt

Kungliga biblioteket testar att visualisera biblioteksstatistiken på nytt sätt. Genom att lägga in siffrorna på en Sverigekarta kan vi nu enkelt se hur våra län ligger i förhållande till andra län. Gå in och se hur just ert län ligger till och hör av er till KB om ni vill se andra siffror visualiserade.

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

Valhallavägen 1 
371 41 Karlskrona
Besöksadress: Ronnebygatan 22

Box 1202
351 12 Växjö
Besöksadress: Västra Esplanaden 7