Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

Aktuellt

Publicerad 22 Januari, 2019

› Lyft sagostunden med dans!

Under 2019 utforskar vi möjligheterna att ge ett extra lyft till bibliotekens sagostunder med hjälp av dans i ett gemensamt projekt med Dans i Sydost. I höstas reste jag (Lisa från BiBK) till en inspirationsdag i Stockholm tillsammans med Jennifer Darell som är dansutvecklare i Blekinge och Kronoberg. Dagen hade ”Dans & Cirkus <3 Bibliotek” som rubrik...

Publicerad 21 December, 2018

› All personal borde gå på DigiLove - “bibliotekens roll har förändrats för alltid”

När vi har arrangerat en utbildningsdag vill vi alltid att deltagarna ska utvärdera dagen helt kort. Det ger oss så mycket att få veta vad ni tycker! Ett av de allra sista arrangemangen vi höll i under 2018 var DigiLove och vi har redan fått in så många bra kommentarer. Observera att "bra" inte är detsamma som "tummen upp"!

Publicerad 20 December, 2018

› Ny medarbetare - Malin Pagels

Näst på tur att presentera av våra nya medarbetare är Malin Pagels. Malin börjar hos oss 7 januari och kommer att vikariera med ansvar för barn- och unga-frågorna under Lisa Elmers föräldraledighet. Vi har ställt några frågor.

Publicerad 18 December, 2018

› Nya telefonnummer

Observera att vi har fått nya telefonnummer!

Porträttbild på Emelie Lavesson

Publicerad 12 December, 2018

› Nya medarbetare

Vi har ett gäng nya medarbetare! Pia Redin har varit igång ett tag på sin projektanställning. Hon arbetar med att utveckla litteraturen i Blekinge och har sin arbetsplats på Olofströms bibliotek. Malin Pagels kommer att vikariera som utvecklare barn och unga då Lisa går på föräldraledighet. Malin kommer att sitta på Karlskronakontoret. Emelie Lavessons arbetsplats blir Växjö och hon kommer till stor del att ta över Maria Lundqvists fokusområden. Malin och Emelie börjar i januari efter helgerna. Är du nyfiken på dem? Vi börjar med en intervju med Emelie.

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

Ett samarbete mellan Region Blekinge och Region Kronoberg

Region Blekinge
371 81 Karlskrona
Besöksadress: Ronnebygatan 22

Box 1202
351 12 Växjö
Besöksadress: Västra Esplanaden 7