Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

Aktuellt

Publicerad 12 April, 2018

› Årets filialdag=filialresa

Nu går det äntligen att anmäla sig till årets filialdag, som i år blir en filialresa till Malmö den 23 maj! Vi kommer att besöka Garaget, STPLN och Masten2. Läs mer och anmäl er i Kalendariet!

Publicerad 11 April, 2018

› Plats att leka

Regionförening Sydost i Biblioteksföreningen bjöd i slutet av mars in till en studieresa till Dokk1 i Århus och Syddanske Universitetsbiblioteket i Odense. Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg hängde med på resan och Anna Persson har gjort ett bildreportage och några korta reflektioner.

Publicerad 28 Mars, 2018

› Anmälan öppen till internationell konferens i Växjö om unga och bibliotek

Välkommen med din anmälan

Publicerad 7 Mars, 2018

› Inbjudan till Biblioterapi - en introduktion

Vi har bjudit in Helena Broms och Eva Bergstedt, som tillhör gruppen pionjärer som under hösten 2017 gått Ersta Sköndal Bräckes uppdragsutbildning i Det biblioterapeutiska arbetssättet, för att hålla en introduktion i biblioterapi. De kommer att berättar om vad biblioterapi är, forskning och tillämpad kunskap samt workshops. Vi träffas den 26 april i Växjö.

Publicerad 6 Mars, 2018

› Studieresa till Väst

I början av mars fick jag möjligheten att följa med Ljungby bibliotek på en studieresa till västra Sverige med besök på Mölndals och Varbergs bibliotek. Jag har gjort ett bildreportage från våra besök. /Anna

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

Valhallavägen 1 
371 41 Karlskrona
Besöksadress: Ronnebygatan 22

Box 1202
351 12 Växjö
Besöksadress: Västra Esplanaden 7

E_WARNING Error in file Template.php at line 1962: FilesystemIterator::__construct(/home/tbnfodbi/domains/biblioteksutveckling.se/public_html/system/expressionengine/cache/default_site/page_cache/): failed to open dir: No such file or directory