Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

Aktuellt

Publicerad 22 Februari, 2019

› Blekinge bokmässa

Blekinge bokmässa

Publicerad 31 Januari, 2019

› Mer för fler - en konferens om utveckling med användaren i centrum

Innovationsguiden är SKL:s arbete med tjänstedesign och fungera ungefär som Design thinking. Onsdagen den 23 januari anordnades en konferens för att presentera några av de projekt som genomförts och Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg var på plats. Här kommer några av Annas tankar från dagen.

Publicerad 22 Januari, 2019

› Lyft sagostunden med dans!

Under 2019 utforskar vi möjligheterna att ge ett extra lyft till bibliotekens sagostunder med hjälp av dans i ett gemensamt projekt med Dans i Sydost. I höstas reste jag (Lisa från BiBK) till en inspirationsdag i Stockholm tillsammans med Jennifer Darell som är dansutvecklare i Blekinge och Kronoberg. Dagen hade ”Dans & Cirkus <3 Bibliotek” som rubrik...

Publicerad 21 December, 2018

› All personal borde gå på DigiLove - “bibliotekens roll har förändrats för alltid”

När vi har arrangerat en utbildningsdag vill vi alltid att deltagarna ska utvärdera dagen helt kort. Det ger oss så mycket att få veta vad ni tycker! Ett av de allra sista arrangemangen vi höll i under 2018 var DigiLove och vi har redan fått in så många bra kommentarer. Observera att "bra" inte är detsamma som "tummen upp"!

Publicerad 20 December, 2018

› Ny medarbetare - Malin Pagels

Näst på tur att presentera av våra nya medarbetare är Malin Pagels. Malin börjar hos oss 7 januari och kommer att vikariera med ansvar för barn- och unga-frågorna under Lisa Elmers föräldraledighet. Vi har ställt några frågor.

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

Valhallavägen 1 
371 41 Karlskrona
Besöksadress: Ronnebygatan 22

Box 1202
351 12 Växjö
Besöksadress: Västra Esplanaden 7