Publicerad 19 September, 2019

› Dags att söka projektmedel från BiBK!

BiBK vill stimulera och stödja utvecklingsarbete på biblioteken genom att ge biblioteken möjlighet att söka projektmedel. Sista ansökningsdag är för höstens ansökningsomgång är 15 oktober.

Publicerad 8 Augusti, 2019

› Att arbeta, leva och överleva som författare – en fortbildningsdag 19/9

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg bjuder in dig som är litteraturskapare i Blekinge och Kronoberg till en heldag om att verka i en föränderlig bransch, torsdagen den 19 september.

Publicerad 13 Juni, 2019

› Next library 2019

Next library är en bibliotekens världskonferens, där du möter människor från all jordens hörn. Två intensiva dagar med massor av intryck. Anna och Emelie var där och nu har de skrivit lite om vad de upplevde.

Publicerad 12 Juni, 2019

› Semester

Så här har vi som jobbar på BiBK semester i sommar

Publicerad 12 Juni, 2019

› Biblioteksdagarna 2019

Biblioteksdagarna 2019 hölls i Helsingborg och några av Biblioteksutvecklings utvecklare var på plats. Läs vad vi fick ta del av och vad som var våra bästa upplevelser under dagarna. Håll till godo!