Publicerad 21 December, 2018

› All personal borde gå på DigiLove - “bibliotekens roll har förändrats för alltid”

När vi har arrangerat en utbildningsdag vill vi alltid att deltagarna ska utvärdera dagen helt kort. Det ger oss så mycket att få veta vad ni tycker! Ett av de allra sista arrangemangen vi höll i under 2018 var DigiLove och vi har redan fått in så många bra kommentarer. Observera att "bra" inte är detsamma som "tummen upp"!

Publicerad 20 December, 2018

› Ny medarbetare - Malin Pagels

Näst på tur att presentera av våra nya medarbetare är Malin Pagels. Malin börjar hos oss 7 januari och kommer att vikariera med ansvar för barn- och unga-frågorna under Lisa Elmers föräldraledighet. Vi har ställt några frågor.

Publicerad 18 December, 2018

› Nya telefonnummer

Observera att vi har fått nya telefonnummer!

Porträttbild på Emelie Lavesson

Publicerad 12 December, 2018

› Nya medarbetare

Vi har ett gäng nya medarbetare! Pia Redin har varit igång ett tag på sin projektanställning. Hon arbetar med att utveckla litteraturen i Blekinge och har sin arbetsplats på Olofströms bibliotek. Malin Pagels kommer att vikariera som utvecklare barn och unga då Lisa går på föräldraledighet. Malin kommer att sitta på Karlskronakontoret. Emelie Lavessons arbetsplats blir Växjö och hon kommer till stor del att ta över Maria Lundqvists fokusområden. Malin och Emelie börjar i januari efter helgerna. Är du nyfiken på dem? Vi börjar med en intervju med Emelie.

Publicerad 13 November, 2018

› Inför projektansökan

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg bjuder in till en dag om att söka projektmedel och tänka i projekt i stort och BiBKs och KURs projektmedel i synnerhet. Vi erbjuder inspiration och konkreta tips hur ni kan tänka och skriva ansökningar när ni söker medel från BiBK och KUR. För BiBKs del handlar det om att vi vill ha fler ansökningar så fler kan få del av medel och att vi tillsammans skapar utveckling i våra regioner.