Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

Aktuellt

Publicerad 13 November, 2018

› Inför projektansökan

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg bjuder in till en dag om att söka projektmedel och tänka i projekt i stort och BiBKs och KURs projektmedel i synnerhet. Vi erbjuder inspiration och konkreta tips hur ni kan tänka och skriva ansökningar när ni söker medel från BiBK och KUR. För BiBKs del handlar det om att vi vill ha fler ansökningar så fler kan få del av medel och att vi tillsammans skapar utveckling i våra regioner.

Publicerad 8 November, 2018

› Elza Dunkels till DigiLove

Har vi hamnat i en digital backlash? Går det att lita på Wikipedia? Vad har AI med film att göra och varför är det intressant för oss på biblioteken? Varmt välkommen till DigiLove 12/12!

Publicerad 18 Oktober, 2018

› Kulturarvsforum 2018

Årets kulturarvsforum 5 november kl. 13.30-16 på Ronneby brunn har temat: Kampen för demokratin. 2021 är det 100 år sedan det första riksdagsvalet där både män och kvinnor fick rösta. Hur har demokratin utvecklats under dessa 100 år och vilka utmaningar står vi inför idag? Kom och lyssna till Brit Stakston, Henrik Lövgren och Sigrid Oldenburg.

Publicerad 27 September, 2018

› Jakttorn på biblioteket

Vårt andra bibliotek i projektet kreativa rum är nu invigt. Biblioteket är Skruv, i Lessebo kommun. Det har skapats både läshäng och kreativt bord.

Publicerad 15 Augusti, 2018

› Statistik på nytt sätt

Kungliga biblioteket testar att visualisera biblioteksstatistiken på nytt sätt. Genom att lägga in siffrorna på en Sverigekarta kan vi nu enkelt se hur våra län ligger i förhållande till andra län. Gå in och se hur just ert län ligger till och hör av er till KB om ni vill se andra siffror visualiserade.

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg

Valhallavägen 1 
371 41 Karlskrona
Besöksadress: Ronnebygatan 22

Box 1202
351 12 Växjö
Besöksadress: Västra Esplanaden 7