Publicerad 3 April, 2020

› Riktlinjer, lyhördhet och omvärldsbevakning stärker bibliotekets kommunikation

Joel Petersson är samordnare för kommunikation och marknadsföring på Karlskronas bibliotek. BiBK bad honom dela med sig av hur han jobbat med kommunikationen under coronakrisen.

Publicerad 17 Mars, 2020

› Biblioteksidéer i smittspridningstider

När vi alla påverkas av risken för smittspridning kanske vi behöver tänka i nya banor på biblioteken. Kanske spela in digitala lästips eller sagostunder? Höja upp antalet möjliga omlån eller öka tillgången till e-böcker och -filmer? Det finns många fler sätt att underlätta för dem som sitter hemma sjuka eller för dem som söker information.

Publicerad 12 Mars, 2020

› Restriktioner med anledning av Corona-viruset

Restriktioner kring resor och möten för anställda inom Region Blekinge kommer att påverka flera av BiBKs arrangemang.

Publicerad 14 Januari, 2020

› Inspirationsdag för läsinspiratörer

En dag för dig som jobbar med läsfrämjande för vuxna

Publicerad 20 December, 2019

› Poesi & översättning - verksamhet för unga tjejer

Som en del i vårt läs- och litteraturfrämjande arbete vill vi skapa forum för möten mellan olika aktörer på den litterära arenan i Blekinge och Kronoberg. I januari blir det mini-cirkel för tjejer om poesi och översättning i Karlskrona.

Ett samarbete mellan Region Blekinge och Region Kronoberg

Region Blekinge