Publicerad 14 Januari, 2020

› Inspirationsdag för läsinspiratörer

En dag för dig som jobbar med läsfrämjande för vuxna

Publicerad 20 December, 2019

› Poesi & översättning - verksamhet för unga tjejer

Som en del i vårt läs- och litteraturfrämjande arbete vill vi skapa forum för möten mellan olika aktörer på den litterära arenan i Blekinge och Kronoberg. I januari blir det mini-cirkel för tjejer om poesi och översättning i Karlskrona.

Publicerad 19 December, 2019

› Goda glada inspirerande

Här kommer våra bästa tips på sköna, roliga, kluriga, lärorika och vilsamma aktiviteter att ägna sig åt under ledigheterna i julhelgen. Gott och blandet, eller mixed nuts kanske, här finns oavsett preferenser något för alla smaker. Välkomna till höstens sista nyhetsbrev!

Publicerad 16 December, 2019

› God jul och gott nytt år!

Nu vill vi tacka för allt spännnade vi har fått vara med om 2019 och ser fram emot 2020. Vi på BiBK tar julledigt 21 december och 7 januari är de flesta av oss tillbaks på kontoren igen. Vi önskar er alla en njutbar ledighet!

Publicerad 18 November, 2019

› Ge ut, komma ut, nå ut

Ge ut, komma ut, nå ut. Fortbildningsdag för litteraturskapare

Ett samarbete mellan Region Blekinge och Region Kronoberg